Υπηρεσίες

Στη διάθεσή σας

Η ομάδα του Cicada Suites υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Από το check-in μέχρι και το check-out, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε εμπειρίες που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σας.

Από μια ξεχωριστή υπηρεσία καλωσορίσματος κατά την άφιξη έως το δείπνο στο δωμάτιο, κάθε πτυχή της διαμονής σας στο Cicada Suites χαρακτηρίζεται από μοναδικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Guest Relation

Η ομάδα του Guest Relation είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι κάθε πτυχή της διαμονής σας ανταποκρίνεται επιθυμίες σας, και να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας στο νησί.

Από τη μεταφοράς σας από και προς το ξενοδοχείο έως την οργάνωση ρομαντικών δείπνων και αξέχαστων αποδράσεων, δεν υπάρχει καμία επιθυμία σας που να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ιδιωτικές Μετακινήσεις

Η Κρήτη είναι το νησί της περιπέτειας, γεμάτο αναρίθμητες εκπλήξεις.
Από VIP shuttle service μέχρι πολυτελή οχήματα, διαθέτουμε τα ιδανικότερα μέσα μετακίνησης, κατά την άφιξη και αναχώρησή σας.

Εντός του Cicada Suites, τα Club Cars μας σας μεταφέρουν στον προορισμό σας.

 

Υπηρεσία Δωματίου

Η ομάδα Housekeeping διασφαλίζει ότι τηρούνται με συνέπεια όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τα πρότυπα ασφάλειας ανά πάσα στιγμή.

Έπειτα από κάθε check-out και πριν από κάθε check-in, πραγματοποιείται αυστηρή και πιστοποιημένη διαδικασία καθαρισμού. Περιλαμβάνοντας απολύμανση, αλλαγή πετσετών, κλινοσκεπασμάτων καθώς και την οικολογική ανανέωση διαφόρων παροχών σύμφωνα με τα πρότυπα βιωσιμότητας.

Υποδοχή

Η Υποδοχή λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Υπηρεσία Στάθμευσης Οχημάτων

Διατίθεται δωρεάν υπηρεσία παρκαρίσματος για όλους τους επισκέπτες, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Απολαύστε υπηρεσίες VIP από τη στιγμή που θα φτάσετε, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών μεταφοράς αποσκευών και bellboy.

Επιπλέον Υπηρεσίες Δωματίου

Το Cicada Suites είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια αξέχαστη διαμονή.

Ζητήστε δωρεάν υπηρεσία αφύπνισης, σύγχρονο κλιματισμό και ιδιωτικό μίνι μπαρ.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις πρώτης τάξεως υπηρεσίες μας απολαμβάνοντας ένα αναζωογονητικό μασάζ στο δωμάτιο από τους έμπειρους spa therapists που διαθέτουμε.

Επιπλέον, παρέχονται υπηρεσίες σιδερώματος αλλά και σιδερώστρες κατόπιν αιτήματος.